​LESGEVERS

ONS TEAM

We hebben het voorrecht om een rijke relatie te hebben met vele profeten en leiders van over het Europese continent. Deze leiders vormen samen met het personeel van deze school de leraren en trainers van de school.​

De rest van het Ruusbroec trainingsteam bestaat uit mannen en vrouwen die uitstekende referenties hebben en vele jaren ervaring hebben in bediening tot de naties van de wereld. Ze hebben allen een geweldige zalving van de Heer en expertise in het veld waarin zij training geven.

Hieronder vind je enkele van de vele leraren en trainers die frequent zullen voorzien in onderwijs:

Tijdloos onderwijs in een veranderende wereld

Peter en Laura zijn groot gebracht en opgeleid in en rond de Brusselse hoofdstad en hebben verschillende leiderschapsfuncties bekleed. Peter werkte als maatschappelijk assistent in verschillende sociale en openbare instellingen en heeft sterke leiderschap- en trainingskwaliteiten ontwikkeld door zijn ervaringen. Voordat ze FatheringBelgium begonnen, hielpen zij in een leidende functie bij Prepare International België met een sterke focus op Belgisch discipelschapswerk. In 2014 pionierde Peter ‘FatheringBelgium’, gericht op voorbede en discipelschap. Peter opereerde vanaf zijn kindertijd al in het profetische en heeft zich over de afgelopen jaren verder verdiept en geschoold in deze materie en het tot een levensstijl gemaakt. Peter is de oprichter van de Brusselse profetische school.

LAURA VAN NIEUWENHUIZEN (NL/BE)

Peter en Laura zijn groot gebracht en opgeleid in en rond de Brusselse hoofdstad en hebben verschillende leiderschapsfuncties bekleed. Laura heeft jarenlange ervaring opgedaan als HRM voor een interimkantoor en een groot mediabedrijf. Zij heeft sterke leiderschap- en trainingskwaliteiten ontwikkeld door haar ervaringen. Zij heeft eveneens in een leidende functie bij Prepare International België gestaan, met een sterke focus op Belgisch discipelschapswerk. In 2014 pionierde Laura ‘FatheringBelgium’, een bediening dat zich richt op voorbede en discipelschap. Peter en Laura zijn in hun bediening volledig gericht op België en Europa. Laura is de administrator van de Brusselse profetische school.

GASTSPREKERS

Hieronder vind u de voorstelling van onze gastsprekers die doorheen de trimesters kunnen opdagen afhankelijk van hun beschikbaarheid en aanwezigheid in Europa.

WALTER BOSTON JR. (USA)

Walter Boston van Charlotte, NC, heeft meer dan 35 jaar ervaring in de bediening. Hij dient de internationale opleidingsscholen van Prepare International vele malen per jaar en werkt hand in hand met al onze bedieningen. Dr. Boston behaalde in 1991 een Bachelor of Theology, een Masters of Divinity in 1993: zowel van Union Christian Bible Institute, Durham, North Carolina en in 2005 een Doctor of Divinity van School of Bible Theology and University, San Jacinto, California. Hij heeft ook een certificaat in gezinsbegeleiding.


Walter is getrouwd met Lisa Boston en zij hebben twee kinderen: Walter Boston III en Charity.

RANDY BOYD (USA)

Randy en Callie Boyd hebben meer dan 15 jaar in Prepare International gewerkt. Voordat ze bij het P.I.-team kwamen, dienden ze in de gebieden van pastoraat, gemeentestichting, christelijk onderwijs en openbaar onderwijs. De passie van de Boyd voor discipelschap brengt een relationeel voordeel met zich mee voor de bediening van P.I.. Randy is de uitvoerend directeur en geeft leiding aan alle ministeries, zowel thuis als in de naties, en Callie dient als coördinator van het gebed om de genade van God vollediger in dit werk te brengen.
Ze hebben drie kinderen: Josiah Boyd (echtgenote Brandi Boyd), Bethany Tyson (echtgenoot Boone Tyson) en Hannah Dockery (echtgenoot Nathan Dockery).

Please reload

© 2016 - 2020 by FatheringBelgium.org

  • facebook B.S.V.H.P.