top of page

​LESGEVERS

Beach Banquet

Het team

We hebben het voorrecht om een rijke relatie te hebben met vele apostolische en profetische leiders van de Vereningde Staten en Europese continent. Deze mannen en vrouwen hebben uitstekende referenties en vele jaren ervaring in bediening tot wereldwijde naties. Ze hebben allen een geweldige zalving van de Heer en expertise in het veld waarin zij training geven.

Het is afhankelijk van hun beschikbaarheid en aanwezigheid in Europa dat zij lesgeven op onze school.

Hieronder vind je enkele van de vele leraren en trainers die (frequent) zullen voorzien in onderwijs:

Peter_Bediening_edited

Peter Parthoens

Peter Parthoens, afkomstig uit Vlaams-Brabant, is opgegroeid  in en rond de Brusselse hoofdstad en heeft een bachelor diploma van  maatschappelijk assistent, waardoor hij in verschillende sociale en openbare instellingen heeft gewerkt en bijgevolg sterke leiderschaps- en trainingsvaardigheden heeft ontwikkeld. Verschillende jaren hielpen Peter en Laura in een leidende functie bij Prepare International België met een sterke focus op leiderschap en discipelschap. In 2014 pionierde Peter met Laura hun eigen bediening genaamd  FatheringBelgium. Deze bediening is gericht op het trainen van christenen in de gave van profetie en discipelschap. In de zomer van 2016 werd Peter door Christus Jezus geroepen als profeet tot de naties. In de zomer van 2017 werd hij door verschillende (inter)nationale leiders en zijn geestelijke vaders aangekondigd en erkend als profeet tot de naties.

In 2019 richtte Peter de 'Jan Ruusbroec' Brusselse profetenschool op, welke tot op dit huidige moment actief is.

In januari 2020 werd Peter publiekelijk erkend en bevestigd als profeet door profetes Dr. Sharon Stone op een Brussels evenement.

Laura_Bediening_edited

Laura Parthoens - van Nieuwenhuizen

Laura is opgegroeid en opgeleid in en rond de Brusselse hoofdstad en heeft verschillende leiderschapsfuncties bekleed. Laura heeft jarenlange ervaring opgedaan als HRM voor een interimkantoor en een groot mediabedrijf. Zij heeft sterke leiderschap- en trainingskwaliteiten ontwikkeld door haar ervaringen. Zij heeft eveneens in een leidende functie bij Prepare International België gestaan, met een sterke focus op  leiderschap en discipelschap. In 2014 pionierde Laura mee aan ‘FatheringBelgium’, een bediening dat zich richt op het trainen van christenen in de gave van profetie en discipelschap, alsook de school met de Bijbel 'De Schatkist' in Haren. Laura en Peter zijn in hun bediening gericht op België en Europa.

bottom of page