top of page

do 09 nov

|

"Bovenzaal"

Gastleraar Zoran Spasovski (MK)

Zoran Spasovski (Noord-Macedonië) ziet de Kerk vandaag groeien en bloeien. Hij reist over de hele wereld om de Kerk te bemoedigen. Sinds 2010 is hij kerkleider van het ‘Christian Center Macedonia’. Als profeet onderwijst hij over Gods genade en de kracht van de Heilige Geest.

Tickets Unavailable
See other events
Gastleraar Zoran Spasovski (MK)
Gastleraar Zoran Spasovski (MK)

Tijd en locatie

09 nov 2023, 19:00 – 22:00 CET

"Bovenzaal", Leuvenbaan 3, 1820 Steenokkerzeel, België

Gasten

Over het evenement

Wie is Zoran Spasoski?

Zoran Spasovski is de leider van Christian Centre kerken in Macedonië. Hij is een inspirerende profetische prediker en bedient al meer dan 20 jaar in Macedonië en ook wereldwijd. Hij is de oprichter van Grace Amazing Ministry en heeft tijdens zijn reizen alle continenten van de wereld bezocht om duizenden mensen te inspireren om de Here Jezus te ontmoeten en te groeien in genade. Zoran woont in Skopje met zijn vrouw Rebecca en hun vier kinderen. ‘De diepte van genade’ is zijn eerste boek.

Zoran spreekt op een inspirerende manier over zijn ontmoeting met Christus en hoe deze ervaring ,en de openbaring over genade, niet alleen zijn hele leven veranderde maar ook zijn kijk op God en zijn geloof in Hem. Hij spreekt over vrijheid die door genade in geloof ontvangen kan worden en die nooit verdient kan worden door onze eigen inspanningen. Gods genade is niet te evenaren en het is zo onbegrijpelijk en ontzagwekkend dat het ieder werelds principe om onszelf te verbeteren in eigen kracht trotseert. 

Zoran uitnodigt zijn toehoorders uit om allereerst genade te ontdekken en te erkennen, om vervolgens te kunnen starten met de avontuurlijke reis om de diepte ervan te kennen zodat we een diepere liefde voor Jezus Christus zullen ervaren en ons leven getransformeerd wordt.

Voor meer info over Zoran Spasovski, zie zijn website www.graceamazing.net.

Op deze avond brengt Zoran onderwijs, alsook zal er tijd zijn om vragen te stellen en persoonlijke profetie te ontvangen.

Inschrijven is verplicht met een minimale kost van 10€/p.p. voor huidige en oud-studenten. Voor anderen bedraagt de inkom 15€/p.p.. 

Drank en versnaperingen zullen die avond gratis verkrijgbaar zijn.

Deze avond is enkel toegankelijk op basis van persoonlijke uitnodiging. Gelieve dit niet door te sturen naar andere mensen.

Voor meer info over de profetische school 'Jan Ruusbroec', zie onze website www.bsvhp.org.

Deel dit evenement

bottom of page