top of page

wo 29 mei

|

De locatie wordt later bepaald

Andre & Mary-Anne RABE: mini-seminar 29 mei

Andre en Mary-Anne Rabe (Z-A) leiden de bediening www.alwaysloved.net. Andre Rabe is verhalenverteller, theoloog, filosoof, auteur en spreker. Hij staat bekend om zijn bijdragen aan onderzoek naar open en relationele theologie, wetenschap en religie, en hoe je deze ideeën relevant kunt maken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Andre & Mary-Anne RABE: mini-seminar 29 mei
Andre & Mary-Anne RABE: mini-seminar 29 mei

Tijd en locatie

29 mei 2024, 14:00 – 22:00

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Andre Rabe is verhalenverteller, theoloog, filosoof, auteur en spreker. Andre behaalde zijn doctoraat in de theologie aan Northwind Theological Seminary. Hij staat bekend om zijn bijdragen aan het onderzoek naar mimetische theorie, open en relationele theologie, procesfilosofie, wetenschap en religie, en hoe je deze ideeën relevant kunt maken voor het echte leven. Hij is auteur van talrijke boeken, waaronder Creatieve Chaos.

Mary-Anne is muzikant, docent en auteur. Ze heeft velen geholpen om te begrijpen hoe hun levensverhalen zijn ontstaan, waardoor ze zich openstelden voor nieuwe betekenissen. Ze richtte de Creative Wisdom School op om individuen mee te nemen op deze transformatieve reis van zelfontdekking en zelfcreatie, met behulp van instrumenten zoals het Enneagram. Je kunt haar albums hier vinden: maryannerabe.com

Samen richtten ze Mimesis Academy op, een online programma dat put uit baanbrekend onderzoek op het gebied van psychologie, antropologie, filosofie en theologie.

Deel dit evenement

bottom of page